Muis de kater

Muis is een echte vechter en na een gevecht met een andere kater had hij een wond aan zijn wang die ontstoken raakte, zijn wang werd driemaal zo dik als normaal, vol met ontstekingsvocht en pus.

Nu kon ik kiezen voor de dierenarts, foto’s, bloedprikken, opereren en drainage; narcose, antibiotica en pijnstillers, honderden euro’s verder, een dier wat nog zieker is door de stress en angst bij de dierenarts, de medicijnen en de narcose in zijn lijf, de antibiotica die waarschijnlijk niet meer werkt en eindeloos herhaalt moet worden.

Of naar de dierenhomeopaat?

Muis kreeg meerdere middelen elke dag voor zeker 2 weken en een tinctuur om de wond mee te deppen, de pipetflesjes met de middelen erin moest ik elke keer schudden voor gebruik en een druppel in zijn bekje doen of gewoon een druppeltje op een klein stukje vlees wat hij dan gelijk opat.

De wond brak door er kwam veel pus uit, een natuurlijke drainage zeg maar, de fistel bleef en sloot zich langzaam. Muis werd beter zonder stress en op een natuurlijke manier, ik hield een gezonde kater over en vele honderden euro’s. De genezing heeft zeker 3 weken geduurd maar dat heeft het organisme nodig om te helen, zolang je ziet dat hij steeds vooruit gaat weet je dat het werkt.